Wandel met je coach

Loopbancoaching

De kracht van bewegen in de natuur.

Het is lente! We komen weer naar buiten. Frisse lucht opsnuiven, genieten van het groen, de frisse wind voelen,...

Uit onderzoek is gebleken dat wandelen in de natuur energie geeft. Ons lichaam produceert dan endorfines, ook wel het gelukshormoon genoemd. Dit helpt om naar de dingen te kijken met een open blik, creatief en inspirerend. 

Bij het CoachBureau zijn we overtuigd van de kracht van wandelend coachen. Het stappen in de natuur in combinatie met professionele coaching geeft letterlijk en figuurlijk meer ruimte. 

Nu in de lente gebeurt het regelmatig dat we met cliënten op stap gaan. We trekken dan onze wandelschoenen aan en coachen in de open lucht. Deze aanpak combineert het voordeel van lichte fysische inspanning met de mentale scherpte en creativiteit die gecreëerd wordt wanneer men stapt. Het wandelen brengt rust en helpt om tot nieuwe inzichten te komen en beslissingen te nemen.

Kortom, wandelend coachen is een krachtige werkvorm: het brengt je niet alleen fysiek maar ook mentaal in beweging en stimuleert tot creatieve en verhelderende inzichten.

Wil je dit ook proberen? Vraag het aan je coach. Bij het CoachBureau zijn wij overtuigd van de kracht van bewegen in de natuur! Toch slecht weer op het moment van je afspraak? Geen probleem, dan gaat de sessie gewoon door in de praktijkruimte van je coach.