Christel Heyns

  0489 00 77 99
  Christel.Heyns@coachbureau.be
  Vorselaar

Christel is gecertifieerd wandelcoach en helpt als organisatie-architect KMO-bedrijven duurzaam groeien. Ze heeft ruim 25 jaar bedrijfservaringen opgedaan in alle mogelijke sectoren en op elk niveau van de organisatie en binnen diverse bedrijfsculturen.

Een aantal jaren geleden nam ze zelf een loopbaancoach onder de arm. Alle puzzelstukken vielen in elkaar en ze had net dat ene duwtje nodig om uit de gouden kooi te stappen.

Dagelijks werken aan je ultieme droom, hoe zalig is dat. Haar doel : Bouwen aan een wereld waar iedereen fluitend naar het werk kan. Dit kan enkel als je een job-uitvoert die bij je past en als je je potentieel maximaal kan benutten. 

Bij voorkeur neemt ze jou mee de natuur in om samen je talenten, je persoonlijke waarden en je energiestempels/patronen te ontdekken. Nadien begeleidt ze jou om je persoonlijk ontwikkelingsplan op een grote poster samen te vatten, die je de route toont naar jouw bestemming : de job van je leven, jouw bron van energie.

Tijdens de coaching zal zij op basis van je behoefte tools aanreiken waarmee je zelf aan de slag kan en vooral inzichten verschaffen die je persoonlijk doen groeien.