Kathy Rosseel

  0470 81 46 24
  Kathy.Rosseel@coachbureau.be
  Sint-Denijs-Westrem Gentbrugge

Kathy beschikt over een carrière van meer dan 35 jaar in de bedrijfswereld op senior management en directieniveau. Doorheen haar rijke professionele parcours is ze met bedrijven in tal van sectoren in contact gekomen met mensen actief in diverse functies, wat maakt dat ze een goed zicht heeft op de arbeidsmarkt (nationaal en internationaal).

Een paar jaar terug heeft ze bewust de stap naar HR terug gezet, naar coaching, training en outplacement. Verder is ze ook actief in recrutering, selectie en coaching van senior managers en executives.  

Kathy is erkend psychologe. Daarnaast volgde ze extra opleidingen in Master NLP, Oplossingsgericht coachen en Systemisch Coachen. 

Als loopbaanbegeleider helpt ze jou vanuit een ruimer perspectief te kijken naar jouw loopbaan, talenten, potentieel en mogelijkheden. Ze stimuleert jou om jouw eigen carrière in handen te nemen en de nodige stappen te zetten om voor jouw keuze te gaan.

Haar stijl is inspirerend, positief en ruimdenkend, respectvol, ook confronterend maar steeds op maat van jouw unieke vraag als coachee.