Mieke Van Hecke

  0472 98 15 62
  Mieke.Vanhecke@coachbureau.be
  Evergem

Mieke heeft haar expertise als coach opgebouwd met diverse coachopleidingen: Stress & Burn-out Coach (lid VESB), Inspirerend Coach, Wandelcoach, Positivoloog, Talentmanagement. Ze is trainer in de Mindfulness. Haar jarenlange ervaring hierin deelt ze als gastdocent binnen het PGR The Human Centered Organisation op Arteveldehogeschool en binnen de bachelor Wellbeing & Vitaliteitsmanagement op Vives Hogeschool Kortrijk. Naast haar eigen onderneming is ze freelancetrainer voor diverse partners. Telkens met eenzelfde missie: mensen inspireren en gidsen in hun bewustwordingsproces om hen zo opnieuw te doen floreren. Zowel in hun loopbaan als op hun levenspad. 

Accenten in haar trainingen en individuele coaching rond mentaal welzijn en loopbaanbegeleiding: positieve mindset, stressmanagement & veerkracht, burn-out & re-integratie, talenten & waarden, mindfulness & positieve psychologie, persoonlijk leiderschap. 

Sinds 2011 geeft ze bedrijventrainingen in diverse sectoren (privé, openbaar, onderwijs, zorg). Haar diversiteit aan knowhow en ervaringen zorgen ervoor dat zij met jouw loopbaanvraag deskundig aan de slag gaat. Ze werkt verbindend en waarderend, uitgaand van talenten en mogelijkheden. Ze gebruikt wetenschappelijk onderbouwde methodieken om zo een duurzaam traject voor jou neer te zetten.