Myriam Coperloos

  0485 17 87 07
  Myriam.Coperloos@coahbureau.be
  Halle

Myriam Coperloos (Handelsingenieur) heeft een ruime achtergrond in het bedrijfsleven als Opleidingverantwoordelijke en productmanager. Vandaag werkt ze als trainer-coach waarbij ze dagdagelijks in contact staan met verschillende bedrijven.

Heb je behoefte om de touwtjes van je loopbaan weer in handen te nemen en zo meer grip op je werk te krijgen ? Bepaalde patronen te herkennen en te doorbreken? Je volle potentieel te ontwikkelen en zo meer uit je loopbaan te halen? Als professionele coach vetrekt ze vanuit jouw vraag en antwoorden. Dit vult ze aan met nieuwe inzichten en handige tips en tricks. Echte verandering kan enkel wanneer je je nieuwe inzichten in de praktijk brengt. Want “als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zal je blijven krijgen wat je altijd hebt gekregen”

Of trek je liever de natuur in om zo in contact te komen met de jouw innerlijke kracht en jouw eigen kompas te volgen ? Dat kan, want zij is ook natuurcoach en helpt je om al jouw natuurlijke rijkdommen te herontdekken.

Myriam is genereus en open voor ideeën. Ze improviseert in wisselende omstandigheden en neemt je mee op ontdekking naar anders, beter, meer of minder werken. Dat maakt ze ook concreet. Doen is haar motto. Je surft mee op het aangename ritme van haar aanpak.