Rita Van Poeyer

  0474 97 64 85
  Rita.Vanpoeyer@coachbureau.be
  Mollem

Met een carrière van ruim 20 jaar binnen Human Resources ben ik gepassioneerd door de ontwikkeling en motivatie van talenten.  Mijn aanpak combineert verschillende coaching methodes met een uitstekende kennis van de bedrijfswereld die ik heb verworven gedurende mijn hele carrière.

Het is mijn missie om mensen te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen, te groeien, nieuwe dingen te leren, meer inzicht in zichzelf te verschaffen om van daaruit een authentieker en gelukkiger leven te leiden.

Om jou te kunnen begeleiden in je zoektocht naar nieuwe inzichten in jezelf en in de richting die je uit wil in de toekomst, zet ik je graag in beweging met concrete en creatieve oefeningen en opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in je drijfveren, talenten en wat je nu écht waardevol vindt in je leven.

Wil je wat meer ‘poeyer’ in je loopbaan?

Misschien heb je genoeg van de kortsluitingen op je werk of groeit de combinatie job/gezin boven je hoofd? Misschien bruis je van de ideeën en zoek je een inspirerende mededenker om je op weg te helpen? Dan help ik je graag…