Sarah De Backer

  047 453 60 06
  Sarah.Debacker@coachbureau.be
  Maarke-Kerkem

Sarah is een creatieve denker met passie voor mensen en hun omgeving. Ze is gecertificeerd coach en antropoloog met een jarenlange ervaring in profit, non-profit en onderwijs. Het groeipotentieel van mensen tot ontplooiing laten komen is de rode draad doorheen haar loopbaan.

Als zaakvoerder van En Route gaat ze dagelijks aan de slag binnen verschillende organisaties met leidinggevenden en werknemers. Haar focus ligt op  het begeleiden van persoonlijke en professionele groeitrajecten, groepsdynamische processen, verbindende communicatie, het aanpakken van conflicten en pestsituaties.

Als loopbaancoach zet Sarah haar brede ervaring in om elke werk gerelateerde vraag samen anders te bekijken. Hierin is het vertrekpunt steeds de vraag en de context van de coachee. In haar werk is ze steeds op zoek naar een gezonde mix van verbinden, spiegelen, diepgang, samen creëren en nieuwe uitdagingen aangaan. Als coach is ze je sparring partner, iemand die stimuleert om (opnieuw) in beweging te komen vanuit een vertrouwen in ieders groeipotentieel.